Megrendelés

Információk a megrendelésről

Cégünk több éve foglalkozik használt autók felvásárlásával és  értékesítésével. Megbízható ügyintézés és prémium minőség. Kérem tekintse meg az aktuális készletünket és amennyiben nem találta meg elképzelését, az alábbi információk segítenek önnek, hogy hozzájusson álom autójához.

Megrendelés:

Cégünk törekszik minden igényt kielégíteni az autóvásárlással támasztott ügyfél követelmények és elképzelések terén.
Amennyiben nem találta meg elképzelését az aktuális készleten lévő járműveink között, abban az esetben kérem keressen fel személyesen és rövid határidőn belül megszerezzük elképzelt járművét.
 
Több éve partnerkapcsolatban állunk az ország legnagyobb használtautó importőr cégeivel, heti szinten több száz ajánlatot tartalmazó készlet mailt kapunk. Ezekből a flottákból 90%, hogy biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelő járművet.
 
Minden járműhöz hiteles állapotfelmérési jegyzőkönyv tartozik, melyet áttanulmányozva teljes képet kap az adott autó műszaki és esztétikai állapotáról.
 
Ha megtaláltuk a megfelelő járművet, Önnek nincs más dolga, mint a megrendeléshez szükséges dokumentumok kitöltése, a vételár 10%-ának előlegként történő megfizetését követően hátradőlve megvárni, hogy autóját beszerezzük, forgalomba helyezzük.
 
Keressen bizalommal!
 
Papp László
ügyvezető

Ha bármilyen kérdése van keressen az alábbi számon

+36-70-292-6421

Vagy kattintson az alábbi gombra: